Partner

Name GROUPLIST GROUPLIST Partner
Ungarn, Textilbereich, Spinnerei

Accotex - Tex Parts

Fonáshoz, cérnázáshoz szükséges alkatrészeket gyárt, például szíjakat, nyomóhengereket.
Rumänien, Spinnerei, Ungarn

Allma Zweigniederlassung der Saurer Germany

Az Ön partnere teljes körű megoldások kidolgozására a textilipar különböző területein, beleértve a gépeket és a programokat is. Az Allma gyártósorokkal az olyan speciális piaci szegmensek kielégítése biztosított, mint a cérnázás, továbbá gumikötél, szakfonal és különleges-fonal gyártás.
Rumänien, Textilbereich, Spinnerei, Weberei, Ungarn, Tschechien/Slowakei

Barni

Textilipari használt gépekkel foglalkozik, technológiai összeállításokat és leszereléseket is elvégez a következő ágakban: fonás, szövés és kikészítés.
Ungarn, Textilbereich, Ausrüstung, Rumänien

Biancalani

Innovatív textil gépek gyártásával foglalkozik kikészítés és festés szektorban, a szőtt-, nem szőtt- és kötöttáruk területén.
Kunststoffbereich, Ungarn, Bulgarien, Rumänien

BritAS

A magas fokon szennyezett műanyag olvadék szűrésének gazdaságos és hatékony biztosítása a cél. Ezt egy speciális technológiai koncepcióval érik el, az úgynevezett automatikus BritAS szalagos olvadék szűrővel.
Textilbereich, Weberei, Rumänien, Ungarn

Comez International srl

Horgoló- és kötőgépek gyártásában egyedi megoldásokat nyújt a világon keskeny textíliák tekintetében, széleskörű gépválasztékkal, magas minőséggel, kiváló csapattal.
Bulgarien, Rumänien, Tschechien/Slowakei, Ungarn, Kunststoffbereich

Coperion GmbH

Világpiac és technológia vezető kompaundáló rendszerek, nyersanyag-kezelő rendszerek és anyagáram szabályzó kiegészítők tekintetében. Egyedi és kulcsrakész megoldásokat kínál a műanyagfeldolgozás, az élelmiszeripar, a vegyi- és gyógyszeripar területein.
Ungarn, Rumänien, Bulgarien, Kunststoffbereich

Coperion K-TRON

Gravimetrikus és volumetrikus adagolók piacán globális vezető éppúgy, mint a száraz nyersanyagok pneumatikus szállításának területén. Kiemelkedő mérnöki megoldásokat biztosít az adagoló, pneumatikus szállító berendezések és rendszerek tekintetében. Az anyagkezelő technológiák fejlesztésében mérföldkövet tett le.
Kunststoffbereich, Bulgarien, Rumänien, Tschechien/Slowakei, Ungarn

DEGA

A DEGA Technology az Ön partnere a műanyagfeldolgozásban, amely széles skáláját kínálja magas színvonalú termékek esetén ahhoz, hogy közelebb kerüljenek ügyfeleihez: berendezések tárolásra, szállításra és adagolásra por állagú anyagokhoz, szárítás, hűtés és hőszabályozás, gravimetrikus és térfogatmérés, automatizálás, méretcsökkentés.
Rumänien, Textilbereich, Faserstrasse/Non-Woven, Tschechien/Slowakei

Dietze+Schell

Tekercselő gépek, pántoló tekercselők, levegő texturáló sorok, üvegszál tekercselők, fűtő-, levegő lazító sorok és egyéb különleges felhasználású gépek közismert gyártója.
Bulgarien, Textilbereich, Faserstrasse/Non-Woven, Rumänien, Tschechien/Slowakei, Ungarn

Dilo

Nemzetközi specialistája a nem szőtt gépeknek, beleértve a szálbontást, keverést, fektetést és tűzést. Összes gépezetük és teljes nem szőtt gépsoraik világszerte híresek a magas termelési képességről, megbízhatóságról és a gyártási hatékonyságról.
Rumänien, Weberei, Textilbereich, Tschechien/Slowakei, Ungarn

Dornier

Légsugaras szövőgépek és magas színvonalú ragadókaros gépek gyártója, illetve szalagnyújtó-, szárító- és textilkikészítő gépeké is.
Ungarn, Ausrüstung

Falu

Világszerte ismert gyártója a vattapamacs és fültisztító pálcika gyártó automatikus gépeknek.
Kunststoffbereich, Bulgarien, Rumänien, Tschechien/Slowakei, Ungarn

FAS Converting Machinery

Világszerte ismert gépgyártó műanyag fólia zsákokba történő átalakítására: hullámos táskák, póló táskák, rajzszalag táskák, Starfold táskák. Törlőruhák, szemeteszsákok, tekercselési egységek az ipar számára.
Bulgarien, Kunststoffbereich, Rumänien, Ungarn

Herbold

Műanyagfeldolgozó gépek és rendszerek specialistái. Gyártási hulladék mosására, szárítására és darálására alkalmas berendezések megbízható beszállítói. Puha és félkemény anyagok újrahasznosítása, kifejezetten a kommunális műanyag hulladékra tervezve.
Rumänien, Textilbereich, Strickerei/Wirkerei, Ungarn

Herzog

Fonatoló gépek és tekercselő berendezések világhírű gyártója: fonatoló-, kötél- és drótfonó gépek, speciális berendezések beszállítója.
Rumänien, Textilbereich, Weberei, Ungarn

Jakob Müller

Világpiaci vezető szalagszövő-, csévélő gépek, címkeszövő és vágó berendezések, keskeny szövőgépek, mintázat kialakító és programozó szoftverek területein.
Rumänien, Weberei, Strickerei/Wirkerei, Textilbereich, Tschechien/Slowakei, Ungarn

Karl Mayer

Világszerte vezető a lánchurkoló és raschel gépek beszállítójaként: úszó- és sportviselet, csipkék és függönyök, sportcipők, orvosi textilek, hálók és pelenkák gyártására. Szövés előkészítésére specializálódott, felvető- és minta felvető berendezéseivel. Új technológiák: 3D és frottír.
Rumänien, Weberei, Tschechien/Slowakei

Karl Mayer Rotal

A KARL MAYER csoport tagja. A felvetés előkészítés a fő profilja, írezőgépek és azok kiegészítőinek gyártása szálas anyagokhoz, szintetikus fonalakhoz.
Ungarn, Anlagenbau

KFGIG

A Belgrádi telephelyű cég tanácsadásra, műszaki- és formatervezésre szakosodott egyedi és kulcsrakész megoldásokban, az energiatermelés és -elosztás, az ipar és a vízrendszerek szegmensében.
Bulgarien, Textilbereich, Ausrüstung, Rumänien, Tschechien/Slowakei, Ungarn

Loris Bellini

Magas minőségű színezőgépek gyártásával foglalkozik. Fonalcsomagolás, gombolyag és kötöttáru színezés, gőzölés, vászon szálfehérítés, adagoló rendszerek gyártása, automatizációs folyamatok és kiegészítő berendezések fejlesztése.
Rumänien, Strickerei/Wirkerei, Ungarn

Matsuya

Világhíres gyártója a síkkötő- és a kesztyűkötő gépeknek.
Polen, Ausrüstung, Rumänien, Ungarn, Tschechien/Slowakei

Menzel

Hozzáértő partner a textiliparban, a műanyag fólia, műbőr, nem szőtt, papír, gumi, üveg és szénszál iparban. Az Ön partnere az egész textil folyamatban, a feltekercselés technológiájától kezdve a nedves befejezésen, a rétegezésen át a bevonat ellenőrzéséig.
Ungarn, Spinnerei

Mesdan

Az egész világon vezető szerepet tölt be a csatlakozó eszközök gyártásában a textilipar részére, teljes körű választékkal kötöző- és csomózógépekkel, automata és kézi változatban is. Ellát minden típusú textilipari gépet csatlakozóval különböző jellegű fonalakhoz (szál-, struktúra- és forgórendszer).
Rumänien, Energietechnik

Michaelis

Világhírű rendszerek beszállítója a kulcsrakész létesítményeknek és az egyedi rendszereknek tekintetében. Égető, energia visszanyerő és tiszta levegő technológia, több mint 500 létesítménnyel. Teljes körű szolgáltatást nyújt, a tervezéstől az üzembe helyezésig, veszélyes hulladékok esetén is.
Bulgarien, Kunststoffbereich, Rumänien, Tschechien/Slowakei, Ungarn

Mixaco

Keverőrendszerek központját képezik az ipari termelési folyamatok számos területén. Kiszolgálja a cégeket műanyagfeldolgozás, vegyi-, festék- és építkezési iparágak tekintetében világszerte.
Bulgarien, Kunststoffbereich, Rumänien, Ungarn

NGR

Jól ismert, mint piacorientált technológiai cég, a hőre lágyuló termelési hulladékok újrafeldolgozását illetően. A gyártási selejt darabjait kiváló minőségű granulátummá alakítja át, a műanyagipar egyik kiemelt szereplője.
Anlagenbau, Rumänien, Tschechien/Slowakei, Ungarn, Medizintechnik, Ausrüstung

ontec automation GmbH

Automatizált rendszereket és speciális gépeket fejleszt ipari alkalmazásokhoz. Kiváló szakértelme és tapasztalata van textil-, gyógyszer- és autóiparágakban, továbbá zöldenergia és élelmiszergyártás területein.
Kunststoffbereich, Ungarn, Tschechien/Slowakei, Rumänien, Textilbereich, Ausrüstung

Pierret

Világszerte vezető az adagoló- és vágóberendezések piacán, textil- és műanyagiparban egyaránt.
Rumänien, Weberei, Ungarn

Protechna

1956-ban alapították, mint független vállalkozást a textiliparban az opto-elektronikus kezelésű szabályzó rendszerek gyártására, kereskedelmére és szervizelésére.
Polen, Spinnerei, Rumänien, Ungarn

Rieter

Vezető beszállítója a textil- illetve autóiparnak. Fő profilja gépek, rendszerek fejlesztése és gyártása fonalak, továbbá nem szőttek előállításhoz. Másik kiemelkedő tevékenysége a gépek és alkatrészeik gyártása, amivel természetes- és műszálat, illetve azok fajtáit alakítják át fonallá.
Kunststoffbereich, Bulgarien, Rumänien, Tschechien/Slowakei, Ungarn

Rossi (Tessitura Tele Metalliche di Rossi Oliviero)

Hálók, dróthálók és elektromosan hegesztett hálók gyártása különböző ágazatokban, mint például: ipari szűrők, olaj és gázipar, autóipar, védelem, háztartási eszközök, hardver.
Kunststoffbereich, Bulgarien, Rumänien, Tschechien/Slowakei, Ungarn

SIMA Extrusion Technologies

Teljes körű szaktudással az extuder gépesorok területén megoldást kínálnak pelletfeldolgozástól a késztermék csomagolásig, a legmodernebb számítógépes tervezés (CAD) segítségével. A SIMA gyártási termékskálája széles körű termékcsaládot kínál a csomagolóipar számára, mint a heveder, a fonal, a mono- vagy a többszálas textilipar, például a mono- és multifilament szalagok, valamint a mesterséges fű előállítására szolgáló monofil vagy fibrillált szalagok.
Rumänien, Textilbereich, Faserstrasse/Non-Woven, Ungarn, Tschechien/Slowakei

Spinnbau

A Dilo cégek csoportjával együtt világszerte vezető beszállítója a gép- és gyártósoroknak, a nem szőtt ipar területén. A magas termelőképesség és hatékonyság jellemzi az általuk gyártott kártoló gépeket, melyek kiváló minőségben és egyenletesen termelnek.
Rumänien, Spinnerei, Tschechien/Slowakei, Ungarn

SSM

Specialistája szinte az összes típusú fonal és cérna tekercselésének. Ebbe beletartozik a textúrált és a hamis sodrású fonalak, cérnák tekercselésére alkalmas gépek gyártása is. Továbbá egyedi berendezéseket gyárt fonal és cérna perzseléshez, illetve varrócérnák kiszereléséhez.
Rumänien, Textilbereich, Faserstrasse/Non-Woven, Ungarn, Tschechien/Slowakei

Temafa

A Dilo csoport tagjaként világszerte elismert specialistája a szintetikus és természetes anyagok bontásának, tisztításának és keverésének.
Kunststoffbereich, Bulgarien, Rumänien, Tschechien/Slowakei, Ungarn

TOMRA Systems GmbH

A technológiavezető TOMRA Sorting Solutions továbbra is úttörő szerepet játszik a szenzoralapú válogatásban – hulladék- és fém újrahasznosítás iparágakban. Megalapozott és elismert iparági szakértelemmel a legkorszerűbb gépek gyártását és kivételes szolgáltatások nyújtását biztosítja az egész folyamat során.
Rumänien, Spinnerei, Ungarn, Tschechien/Slowakei

Trützschler TCC

A Trützschler csoport tagja, a világ egyik vezető gyártója a kártolószalagoknak, melyek pamut, nem szőtt és kevert gyapjú csúcsteljesítményű előállítására képesek.
Ungarn, Spinnerei

Twistechnology

Gyűrűs cérnázó és csévélő gépek tervezésére és gyártására szakosodott, nemzetközileg elismert cég.
Rumänien, Spinnerei, Ungarn

Volkmann Zweigniederlassung der Saurer Germany

Az Ön partnere teljes körű megoldások kidolgozására a textilipar különböző területein, beleértve a gépeket és a programokat is. A Volkmann gyártósorok kiválóan működnek a piacon cérnázás, illetve gyapjúszál, üvegszálas- és szőnyegfonal gyártása esetén is.
Bulgarien, Kunststoffbereich, Ungarn

Weber

Extrudáló üzemek fejlesztése és megépítése, különös tekintettel olyan hajtóművekre, melyek nagy nyomatékú extrudáció továbbítására alkalmasak, továbbá csigák és hengerek gyártására szakosodtak.
Ungarn, Rumänien, Anlagenbau, Bulgarien

Zauner

Energia termelésével és elosztásával foglakozó mérnöki és kivitelezői cégek nemzetközi csoportja. Magas technológiájú berendezései vannak különböző területeken: olaj, petróleumkémia, kémia, gyógyszerészet, légkör, mesterséges hó, energiatermelés és elosztása.
Ungarn, Spinnerei

Zentex

Több, mint 50 éve a textilgépek tartozékaival foglalkozik, fő profilja a hajtószíjak és szalagok gyártása.